У списку і гарячі бутерброди, і грінки, і універсальна намазка на хліб.
Бутерброди з тунцем можна приготувати ще смачніше / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com
Намазка з тунцем — один із варіантів легких і смачних закусок, які дуже популярні, якщо потрібно щось приготувати «нашвидкуруч». Найпростіший рецепт — це тунець, зелена цибуля і яйце, але є й інші шикарні способи порадувати своїх близьких у гастрономічному сенсі.
Намазка на хліб із тунцем, яйцем і огірками
Цей рецепт сподобається тим, хто хоче отримати дещо пікантну закуску — у списку продуктів є мариновані огірки та майонез.
Інгредієнти:
- банка консервованого тунця;
- два мариновані огірки;
- два яйця;
- столова ложка майонезу;
- шість шматочків тостового хліба;
- зелена цибуля;
- сіль, перець.
Яйця відварити круто, остудити, почистити, натерти на дрібній тертці, викласти в глибоку миску. Відкрити банку з тунцем, злити сік або олію (залежно від того, яку ви купували консерву), викласти рибу до яєць. Туди ж додати дрібно нарізаний маринований огірок, подрібнену зелену цибулю, сіль і перець. Заправити майонезом, перемішати. Тостовий хліб нарізати трикутниками, перетворити на грінки за допомогою тостера або духовки. Намазати закуску зверху і подати до столу, прикрасивши зеленою цибулею, що залишилася.
Намазка з тунцем, сиром і яйцями
Ще один шикарний рецепт, у якому використовується твердий сир. Закуска виходить ніжною і дуже смачною.
Інгредієнти:
- шість шматочків батона;
- банка консервованого тунця;
- одне яйце;
- сімдесят грамів твердого сиру;
- зелена цибуля;
- сіль, перець.
Для початку вам потрібно одразу розігріти духовку до 180 градусів — саме в ній доведеться готувати гарячі бутерброди. Потім відкрити банку тунця, злити рідину, викласти рибу в миску і розім’яти виделкою. Батон нарізати скибочками середнього розміру, також можна використовувати вже нарізаний хліб. Сир натерти на тертці, додати до тунця, туди ж вбити яйце.
