Відомо, що яйця містять вітамін А, селен і різні вітаміни групи В.
Яйця, як правило, отримують високі оцінки за свою харчову цінність / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com
Фахівці розповіли, як часто слід вживати яйця, якщо вам уже виповнилося 50 років.
«Яйця часто рекламують як суперпродукт. Вони сповнені таких поживних речовин, як вітамін А, селен і різні вітаміни групи В», — пише healthdigest.com.
Коли людям виповнюється 50, багато експертів з харчування радять обмежити або виключити певні продукти. Наприклад, рекомендують виключити солоні, солодкі та надмірно оброблені продукти, а також скоротити вживання білого хліба і пасти з високим вмістом вуглеводів. Яйця ж до категорії продуктів, яких слід побоюватися, не потрапляють.
«Навпаки, яйця, як правило, отримують високі оцінки за свою харчову цінність. Це не означає, що ви обов’язково повинні їсти їх під час кожного прийому їжі. Як і всі корисні інгредієнти, їх найкраще вживати разом з іншими продуктами, багатими поживними речовинами», — йдеться в статті.