Існує кілька секретів приготування фаршу.
Яловичий фарш можна приготувати різними способами / колаж УНІАН, фото pixabay.com
Яловичий фарш — популярний продукт, з нього можна робити різні м’ясні страви. Якщо ви не знаєте, що приготувати з фаршу окрім котлет і тефтелей, то спробуйте звернути увагу на поради шеф-кухарів.
Як готувати яловичий фарш на сковороді
Багато господинь стикаються з проблемою і не можуть зрозуміти, як зробити яловичий фарш соковитим і м’яким. Автори видання Simply Recipes запитали поради у чотирьох кухарів — усі вони сказали, як потрібно готувати цей продукт, щоб він не прилипав до сковорідки, не підгорав і не був теплим і водянистим.
Емі Кімото-Кан, авторка блогу про японську їжу Easypeasyjapanesey, персональний шеф-кухар і авторка кулінарних книжок стверджує, що головне — це розкачати м’ясо в тонкий, рівний шар на пательні, перш ніж розламувати його.
Другий експерт, шеф-кухар, автор кулінарних книжок, телеведуча і творець кулінарного шоу Issa’s Edible Adventures Алія ЛіКонг визнає, що приготування фаршу вимагає терпіння. На її думку, яловичину потрібно залишити в спокої, щойно ви викладете її на сковороду. Тепло, що виходить від поверхні кухонного начиння, зробить свою справу — за кілька хвилин яловичина підрум’яниться, і в цей час відривати її від сковороди не можна.
Крістін Гранахан, приватний шеф-кухар, власниця ресторану No More Sad Salads і запрошений шеф-кухар-викладач у Школі кулінарного мистецтва Огюста Ескоф’є розповіла про поширену помилку, якої припускаються деякі господині:
«Я помітила, що багато хто хоче постійно помішувати фарш, але при цьому в них він не виходить хрустким і рум’яним».
І вона, і Кет Марріс, запрошений шеф-кухар-викладач у Школі кулінарного мистецтва Огюста Ескоф’є, сходяться на думці, що м’ясо можна розламати, щойно утвориться скоринка.